Η ΜAΡΚΑ PULSE

Η Μάρκα Pulse ιδρύθηκε το 2009 και είναι σχετικά νέα στην αγορά της τσάντας πλάτης και των σχολικών. Εμφανίστηκε στην αρχή της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, όχι όμως ως φθηνή επιλογή χαμηλής ποιότητας αλλά αντιθέτως ως υψηλής ποιότητας σε λογική τιμή. Ο Ιδρυτής κος Βέλιμιρ Ντομπρίλοβιτς, έχοντας ενοχληθεί από την πρακτική των “μεγάλων εταιρειών” που έριχναν την ποιότητα και την ποικιλία, αυξάνοντας παράλληλα την τιμή λόγω μείωσης της ζήτησης, είχε την ιδέα να προσφέρει υψηλής ποιότητας τσάντες με 2 χρόνια εγγύηση σε λογική τιμή (σημαντικά χαμηλότερη από τις “μεγάλες εταιρείες” με παρόμοια ποιότητα). Οι καταναλωτές προτιμούν όλο και περισσότερο πια να αγοράσουν ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα χρησιμοποιήσουν για περισσότερο καιρό παρά ένα φτηνό χαμηλής ποιότητας με ελαττώματα που χαλάει εύκολα και χρειάζεται αντικατάσταση. Έτσι μετά από τον πρώτο χρόνο παρουσίας στα Βαλκάνια, οι καταναλωτές γνώρισαν την Pulse η οποία επεκτείνεται πλέον σε νέες αγορές. Σήμερα έχει παρουσία σε 26 χώρες της Ευρώπης, της Ασίας και της Αφρικής.

Η ΠΟΙOΤΗΤΑ PULSE

Ποιότητα Pulse σημαίνει 2 χρόνια γραπτής εγγύησης για όλα τα μοντέλα ασχέτως υλικού κατασκευής ( ύφασμα 600d, 900d, 1680d, πολυεστέρας Dobby, δέρμα…) και δεν έχουν PVC καθώς συμμορφώνονται και με τον κανονισμό REACH. Όλα τα υλικά είναι αδιάβροχα και έχουν επικάλυψη πολυουρεθάνης ώστε να είναι ανθεκτικά στις θερμοκρασιακές μεταβολές, πιο εύκαμπτα και πιο ανθεκτικά. Επίσης αυτή η τεχνολογία προετοιμασίας και παραγωγής υφασμάτων έχει σαν βάση οργανικά μέρη που συνδέονται με δεσμούς ουρεθάνης (πολυουρεθάνης) ώστε να μην απαιτούνται συντηρητικά υλικά που μυρίζουν άσχημα και είναι ανθυγιεινά. Όλες οι τσάντες είναι ενισχυμένες στα σημεία υψηλής καταπόνησης και είναι ραμμένες με κλωστές νάιλον ή πολυεστερικές υψηλής αντοχής.Τα προϊόντα Pulse είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά και σχεδιάζονται στο στούντιο σχεδιασμού της Pulse.Ο υψηλός ποιοτικός έλεγχος κατά την παραγωγή είναι βασική παράμετρος του στρατηγικού σχεδιασμού.

ΤΟ ΣΧEΔΙΟ PULSE

Ξεκινήσαμε το 2009 να κατασκευάζουμε τσάντες πλάτης και μια μικρή σειρά από σχολικά αντικείμενα. Κάθε χρόνο σχεδιάζουμε νέα προϊόντα σε μεγάλη ποικιλία και αναπτύσσουμε νέες σειρές. Η υψηλή σχέση ποιότητας/τιμής και η ικανοποίηση του καταναλωτή είναι ο κύριος στόχος του στρατηγικού σχεδιασμού. Αυτό οφείλεται στα 7 και πλέον χρόνια εμπειρίας σχεδιασμού τσαντών πλάτης από τα καλούπια μέχρι τις τελευταίες λεπτομέρειες (σχέδια, χαρακτηριστικά κ.α.).Σήμερα η Pulse βρίσκεται στις αγορές 26 χωρών της Ευρώπης, της Ασίας και της Αφρικής.Σας προσκαλούμε να δείτε τη νέα συλλογή του 2016!Επειδή τα γούστα και οι προτιμήσεις είναι κάτι εντελώς προσωπικό, η ομάδα σχεδιασμού της Pulse δέχεται όλα τα αιτήματα της κάθε αγοράς και προσαρμόζει στο καλύτερο δυνατό στα σχέδιά της όλα αυτά τα χαρακτηριστικά (δομή, ύφασμα, χαρακτηριστικά, σχέδιο) Ελπίζουμε να σας αρέσουν τα σχέδια μας τόσο ώστε να δοκιμάσετε την ποιότητα στην πράξη!

Με εκτίμηση,
Η ομάδα Pulse